Betrouwbaar incontinentiemateriaal voor een veilig gevoel

Het incontinentiemateriaal van Depend zorgt ervoor dat u zich veilig en beschermd voelt. Ons assortiment is betrouwbaar, onzichtbaar onder uw kleding en houdt geurtjes vast. Niemand hoeft iets van uw ongewilde urineverlies te merken.

Passend incontinentiemateriaal voor uw vorm van incontinentie

Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben we een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal ontwikkeld. Er is incontinentiemateriaal voor mannen en vrouwen. Door de vorm van het materiaal aan te passen aan uw lichaamsvormen, geniet u van nog meer zekerheid. Het materiaal sluit optimaal aan, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele lekkage. Al het Depend materiaal is voorzien van speciaal ontwikkelde, super absorberende korrels. Op het moment dat deze korrels nat worden, vormt zich een gel. Deze houdt al het vocht en zelfs die vervelende urinegeur vast.

Ruime keuze aan incontinentiemateriaal

De inlegverbanden van Depend plakt u net als een inlegkruisje of maandverband in uw ondergoed. Onze inleggers zijn er in verschillende absorptieniveaus, waardoor u precies dat materiaal kunt gebruiken dat bij uw vorm van urineverlies past. Onze incontinentiebroekjes, ook wel pants genoemd, draagt u in plaats van uw ondergoed. Ook deze broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende absorptieniveaus. De Depend Bed Onderleggers zijn dunne, absorberende doeken die u kunt gebruiken om uw bed, bank en/of stoelen tegen urine te beschermen. Ook dit materiaal is voorzien van onze super absorberende korrels.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings