Retouren

U hebt het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uw annulering kan u gemakkelijk zelf regelen door in te loggen op uw account. Zoek uw bestelling op onder “Mijn bestellingen” en klik naast uw bestelling op annuleren.

U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben. Enkel de kosten voor de retour van uw huis naar ons zijn voor eigen rekening.

Wilt u uw bestelling retourneren?

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Print het formulier, vul deze in en voeg het toe aan uw retourzending.

Stap 2: Het inpakken van uw retour

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

U kunt de doos gebruiken waarin u het artikel ontvangen hebt. Op het adreslabel staat het retouraders vermeld. Denk eraan om uw retourformulier aan de doos toe te voegen.

Stap 3: Verzenden

U kunt uw pakket versturen via de door u gewenste pakketvervoerder. De kosten voor het retour-zenden zijn voor uw rekening.

Terugbetaling

Op het moment dat u uw bestelling bij ons hebt geannuleerd, zorgen wij ervoor dat het door u betaalde bedrag wordt bijgeschreven op uw bankrekening. Dit doen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour, mits we de artikelen ontvangen hebben in de staat waarin ze aan u zijn geleverd. De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als u gebruikt hebt om de bestelling te betalen. Een credit voor geretourneerde goederen vereist een kopie van de factuur of het retourfomulier waaruit uw naam en de datum van aankoop blijkt.

Vragen?

Belt u voor al uw vragen met onze klantenservice via 0800 – 19064 (BE).

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings