Tips bij urineverlies

Drink voldoende water

Sommige mensen denken dat als ze minder drinken, ze minder last hebben van urineverlies. Lees hier waarom dat een misverstand is en waarom het belangrijk is voldoende water te drinken.

Zorgeloos op vakantie met urineverlies

Het zou jammer zijn als u door uw urineverlies uitstapjes en (lange) reizen vermijdt of er minder van geniet. Daarom hebben we special voor u 7 tips op een rijtje gezet, voor als u op reis gaat.

Ontspannen een dagje uit met urineverlies

Ook korte uitstapjes en dagjes uit zijn te leuk om niet te doen. Daarom hebben we special voor u 7 tips op een rijtje gezet, voor als u een dagje of een weekend uit gaat.

Urineverlies op het werk

Op het werk is het extra vervelend als u te maken heeft met een overactieve blaas. De combinatie werken en urineverlies vraagt om extra aandacht. Lees de tips van Depend voor een zorgeloze werkdag!

Comfortabel sporten

Sporten en een overactieve blaas zijn niet altijd een gunstige combinatie. Maar met wat aanpassingen is bewegen zeker mogelijk! Met onderstaande tips helpt Depend u om weer lekker te bewegen.

Lachen is gezond

Geluk en positiviteit kunnen we wel gebruiken nu de bladeren vallen en de dagen korter worden. Depend geeft u graag leuke tips om de herfst vrolijk mee te starten. No worry’s… enjoy!

Trotseer de kou

Lekker naar buiten een frisse neus halen of juist gezellig bij de kachel zitten? Het kan allemaal. Met deze 7 tips bent u klaar om de kou te trotseren.

Maak er een feestje van

Heeft u ook zo’n zin om de kerstboom te zetten, het huis gezellig te maken en er lekker op uit te gaan? Lees dan de tips die Depend voor u heeft.

Hou die goede voornemens vol

Heeft u goede voornemens gemaakt? Houdt u ze nog vol? Het is natuurlijk best lastig, daarom geeft Depend u graag praktische tips voor een steuntje in de rug.

Heeft u ook zo’n zin in het voorjaar?

Lekker weer naar buiten! Fietsen, wandelen of aan de slag in de tuin. Ga er lekker op uit en zorg goed voor uzelf. Met deze 7 tips bent u klaar voor het voorjaar.

Meer tips?

Binnenkort volgen op deze website meer tips over het omgaan met urineverlies in dagelijkse situaties. Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle tips in uw mailbox.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings