Waarom Depend?

Hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs

De artikelen van Depend kenmerken zich door kwaliteit. Ze beschermen bij incontinentie en zijn zo ontwikkeld dat u nauwelijks voelt dat u ze gebruikt.

100% bescherming en comfort

Het incontinentiemateriaal van Depend voelt aangenaam zacht aan, absorbeert snel en zorgt op deze manier voor maximale bescherming en comfort. De sneldrogende bovenlaag zorgt ervoor dat het materiaal, ook als u net urine verloren hebt,  aangenaam droog voelt.

Aangenaam dun en flexibel materiaal

Het materiaal is zo dun dat het u in al uw bewegingen volgt. Daarbij houdt het optimaal contact met uw lijf, waardoor het lekvrij is. Zo geniet u met nog meer vertrouwen van uw dag.

Discretie: niemand hoeft iets van uw urineverlies te merken

Het incontinentiemateriaal van Depend heeft super-absorberende korrels die vocht omzetten in gel. Hierdoor houdt het al het vocht en zelfs de vervelende geurtjes vast. Daarbij is ons incontinentiemateriaal onzichtbaar onder uw kleding.

We leveren uw bestelling in een blanco-doos. Uw bezorger, buren, vrienden en familie zien niet dat er incontinentiemateriaal bezorgd wordt.

Een passende oplossing voor iedereen

Het Depend-assortiment is zo uitgebreid dat we voor iedereen een passende oplossing hebben. Of u nu een man bent of een vrouw, en of u nu last hebt van licht urineverlies, of juist te maken hebt met zwaardere incontinentie. Daarbij zijn onze pants verkrijgbaar in verschillende confectiematen.

Tips?

Op onze Tips-pagina staan handige tips over het omgaan met urineverlies. Meld u hieronder aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle tips in uw mailbox.

® Gedeponeerd handelsmerk van Kimberly-Clark Worldwide, Inc. © KCWW. Alle rechten voorbehouden.
0
Winkelmandje
Cookie Settings